تلفن 03153292222  تلگرام Eitaa گوگل مپ Instagram

بازدید فرماندار و تعدادی ازمسوولان از دانشگاه

بازدید فرماندار محترم جناب آقای علی اصغر رفیعی نژاد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

آقای فرماندار به اتفاق جناب آقای دکتر فرید نعیمی رئیس محترم دانشگاه از مسابقات قرآن 800 نفر از دانش آموزان دبیرستانهای جنوب استان اصفهان به همراه چند نفر از اعضای محترم شورای شهر و مدیر کل محترم آموزش و پرورش استان اصفهان و شهرضا و همراهان ایشان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا و چند کارگاه و سالن تولید محصولات دانش بنیان و استخر و پارک آبی واحد بازدید کردند.

ایشان ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده تولید محصولات دانش بنیان را از نقاط قوت علمی دانشگاه برشمردند و از دست اندرکاران خواستند نمونه های موفق را با حمایت دانشگاه بیشتر از دنبال نمایند و قول همکاری و اعطای تسهیلات بلند مدت را به ریاست محترم دانشگاه دادند.

در حاشیه مسابقات قرآنی دانش آموزان
مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا بازدید کرد
مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان و هیات همراه از امکانات و پارک آبی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در حاشیه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش آموزان جنوب استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در دانشکده علوم پایه برگزار شد، مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان از آزمایشگاهها و پارک آبی و استخر سر پوشیده این دانشگاه بازدید کرد.
محمد جواد احمدی و هیات همراه پس از پایان این دوره از مسابقات که با حضور 800 نفر از دانش آموزان پسر و دختر مقطع متوسطه در رشته های قرآنی مانند ترتیل،حفظ،نماز، احکام و نهج البلاغه برگزار گردید با حضور در پارک آبی و استخر سرپوشیده دانشگاه این مجموعه را یکی از زیباترین محیطهای تفریحی برای جوانان و علاقمندان در استان اصفهان نامید.
دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا در تعامل با اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و شهرضا با همکاری معاونت سما سال گذشته میزبانی مسابقات قرآنی دانش آموزان مقطع ابتدائی استان را نیز بر عهده داشت.

ana.ir

تصاویر مربوطه