نشریه «اتفاق» برترین نشریه ی دانشجویی ایران

نشریه دانشجویی «اتفاق» برترین نشریه ی دانشجویی صنفی کشور شد/ 7 رتبه ی کشوری، ارمغان «اتفاق» در سال 95

• برای دومین سال پیاپی

• جمعه, 26 شهریور 1395

در جشنواره ی ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، نشریه دانشجویی «اتفاق» موفق به کسب عنوان برترین نشریه ی دانشجویی صنفی در میان نشریات دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی مجموعه ی دانشجویی «اتفاق»، در جشنواره ی ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تبریز برگزار شد، نشریه دانشجویی «اتفاق» دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا موفق به کسب عنوان «برترین نشریه ی دانشجویی صنفی» در میان کلیه ی نشریات دانشجویی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور گردید.
نشریه دانشجویی «اتفاق» دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا در نهمین جشنواره ی نشریات دانشجویی سراسر کشور- موسوم به «تیتر9» که توسط وزارت علوم و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته برگزار شده بود نیز موفق به کسب عنوان برترین نشریه ی دانشجویی صنفی در میان نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور شده بود و با کسب این عنوان در جشنواره ی نشریات دانشجویی امسال دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تبریز، برای دومین سال پیاپی به کسب این عنوان نایل آمده است.
بنا بر این گزارش، با رای هیئت محترم داوران جشنواره ی ملی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، نشریه دانشجویی «اتفاق» در بخش آثار برگزیده ی این جشنواره نیز موفق به کسب رتبه های نخست در میان آثار کل کشور، در دو بخش «خبر» و «مصاحبه» به خاطر آثار آقای «احسان طاهری حاجی وند»- دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روابط بین الملل، رتبه های دوم در دو بخش «گزارش» و «خبر» به خاطر اثر آقای «حامد یزدانی»- دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی تجزیه و اثر خانم «فهیمه آرون»- دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ی علوم سیاسی و همچنین رتبه ی سوم در بخش «مصاحبه» به خاطر اثر خانم «فهیمه آرون» گردیده است.
نشریه دانشجویی «اتفاق» دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا همچنین موفق شد تا در بخش لوگوهای برگزیده ی نشریات دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور به عنوان برگزیده ی بخش «لوگوی برتر» نیز معرفی گردد.
در جشنواره ی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی 350 نشریه و 2450 اثر شرکت کرده که 1830 اثر از سوی دبیرخانه مرکزی در پالایش مقدماتی (مطابقت آئین‌نامه‌ای) پذیرفته شده و از این تعداد، 117 اثر شامل 22 رتبه نخست، 29 رتبه ی دوم، 34 رتبه ی سوم و 32 رتبه ی شایسته ی تقدیر از بین واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله کشوری راه یافته و توسط 12 نفر از داوران طراز اول فعال در عرصه مطبوعاتی کشور مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند و به عنوان برگزیده، از آنان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ارتقای انگیزشی دانشجویان، شناسایی، معرفی و تجلیل از آثار فاخر نشریات برتر دانشجویی و تربیت دانشجویان اهل قلم متعهد و متخصص، برگزاری نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تبریز را در دستور کار خود قرار داده بود.
گفتنی است، نشریه دانشجویی «اتفاق» دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، به مدیرمسئولی «احسان طاهری حاجی وند» و سردبیری «زهرا صفری» در قطع روزنامه ای و با تیراژ 3000 هزار نسخه توانسته است در تمامی جشنواره های معتبر ملی و منطقه ای نشریات دانشجویی شش سال گذشته، رتبه های اول تا سوم بخش های مختلف را از آن خود کرده و کارنامه ی درخشانی از خود بر جای گذارد. این نشریه همچنین توانسته است، با برگزاری کارگاه های آموزش مدیریت نشریات دانشجویی در دانشگاه های مختلف دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور و... نقش مهمی در افزایش انگیزش و رونق بخشی به فعالیت دانشجویان در عرصه ی نشریات دانشجویی داشته است.