مشاهده دانلود 10 قسمت از توانمندی های دانشگاه

تاریخ انتشار 20 تير ماه 1396 ساعت 11:37

موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا بر روی آنتن سیمای مرکز اصفهان

فعالیتها و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با عنوان 28 سال تلاش و بالندگی بر روی آنتن سیمای مرکز اصفهان رفت.
علیرضا کاویانی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا گفت:
با هدف معرفی دستاوردهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با حضور اکیپ تصویربرداری صدا و سیمای مرکزاصفهان فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در حوزه های پژوهشی، مرکز رشد و فناوری، آموزشی، فرهنگی و دانشجوئی برای پخش از سیمای اصفهان ضبط و به تصویر کشیده شد.
وی افزود: حاصل این تصویر برداری از دوشنبه 25 مرداد 95 برای اطلاع مخاطبان این شبکه بر روی آنتن سیمای اصفهان قرار گرفته است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه شهرضا بیان داشت: مردم فرهنگ دوست شهرضا و استان اصفهان می توانند این برنامه را هر شب ساعت 21:30 و تکرار آن را ساعت 8:30صبح از سیمای اصفهان مشاهده کنند.
این برنامه که در یک تایم 15 دقیقه هر شب پخش می شود تا 4 شهریور ادامه دارد.

دانلود قسمت ششم - مرکز رشد دانشگاه دانلود قسمت اول - مرکز تحقیقات شیمی رازی

دانلود قسمت هفتم - امکانات آزمایشگاههای دانشگاه

دانلود قسمت هشتم - پرورش گیاهان دارویی

دانلود قسمت نهم - شرکت فناوران شیمی سپاهان دانلود قسمت چهارم - تولید دستگاه لیزر فوتونیک و بیوفوتونیک

دانلود قسمت دهم - تالیفات و انتشارات دانشگاه  دانلود قسمت پنجم - تولید تخت هوشمند نانو

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ارسال مطلب برای دوستان

لطفا در هر خط یک آدرس ایمیل بنویسید .

ارسال برای دوستان
مشاور دانشگاه آزاد شهرضا