مشاهده دانلود 10 قسمت از توانمندی های دانشگاه

موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا بر روی آنتن سیمای مرکز اصفهان
فعالیتها و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با عنوان 28 سال تلاش و بالندگی بر روی آنتن سیمای مرکز اصفهان رفت.
علیرضا کاویانی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا گفت:با هدفی معرفی دست آوردهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و با حضور اکیپ تصویربرداری صدا و سیمای مرکزاصفهان فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های پژوهشی ، مرکز رشد و فناوری ، آموزشی ، فرهنگی و دانشجوئی برای پخش از سیمای اصفهان ضبط و به تصویر کشیده شد.
وی افزود:حاصل این تصویر برداری 7 روزه از شام دوشنبه 25 مرداد برای اطلاع مخاطبان این شبکه بر روی آنتن سیمای اصفهان قرار گرفته است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه شهرضا بیان داشت:مردم فرهنگ دوست شهرضا و استان اصفهان می توانند این برنامه را هر شب ساعت 21:30 و تکرار آن را ساعت 8:30صبح از سیمای اصفهان مشاهده کنند.
این برنامه که در یک تایم 15 دقیقه هر شب پخش می شود تا 4 شهریور ادامه دارد.

دانلود قسمت ششم - مرکز رشد دانشگاه دانلود قسمت اول - مرکز تحقیقات شیمی رازی

دانلود قسمت هفتم - امکانات آزمایشگاههای دانشگاه

دانلود قسمت هشتم - پرورش گیاهان دارویی

دانلود قسمت نهم - شرکت فناوران شیمی سپاهان دانلود قسمت چهارم - تولید دستگاه لیزر فوتونیک و بیوفوتونیک