ارتقاء و انتخاب دکتر مساح در انجمن شیمی ایران

آقای دکتر احمدرضا مساح، عضو هیأت علمی گروه شیمی آلی دانشکده علوم پایه با تصویب هیأت امنا و تأیید رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت. این پژوهشگر انتشار حدود 70 مقاله ISI، تألیف سه کتاب، اجرای پنج طرح پژوهشی، ارائه ده‌ها مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی و هدایت بیش از 80 پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی را در کارنامه علمی خود دارد.

دکتر احمدرضا مساح، معاون پژوهش و فناوری و سردبیر مجله انگلیسی‌زبان وISI کاتالیست (IJC) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا می باشند

انتخاب شایسته دکتر احمد رضا مساح معاون پژوهشی واحد شهرضا به عنوان یکی از  اعضای هیات مدیره انجمن شیمی ایران افتخار دیگری برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا و فرهیختگان آن میباشد.
این موفقیت را به ایشان از صمیم قلب تبریک عرض می نماییم و موفقیت روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم .