روش تحقیق و زبان تخصصی دروس جبرانی مقطع دکتری

روش تحقیق و زبان تخصصی، دروس جبرانی برای پذیرفته‌شدگان دکتری

سه‌شنبه 6 مهر 1395 - 09:29
ثبت‌نام دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه از در نظر گرفته شدن دروس جبرانی برای پذیرفته‌شدگان دوره دکتری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با نظر و ابلاغ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی دو درس «روش‌تحقیق، مقاله‌نویسی و رساله‌نویسی» و «زبان تخصصی پیشرفته» به عنوان دروس جبرانی همه دانشجویان دکتری این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

هم‌چنین براساس نتایج آزمون نیز دروسی جبرانی به دانشجویان داده خواهد شد. در اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آمده است:

«به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، پیرو بخشنامه شماره۳۰/۴۷۰۲۲ مورخ ۹۴/۷/۷ معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، برای ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان پذیرفته شده، گذراندن دروس جبرانی به تعداد ۴ تا ۱۰ واحد درسی در نیمسال اول یا دوم به شرح زیر الزامی است:

1. دروس جبرانی مشترک برای تمامی دانشجویان:
(1)درس روش تحقیق، مقاله و رساله نویسی پیشرفته ۲ واحد
(2)درس زبان تخصصی پیشرفته ۲ واحد

۲. دروس جبرانی بر اساس نتایج آزمون قبولی دانشجویان:
شامل دروس تخصصی دوره کارشناسی‌ارشد مد نظر در آزمون ورودی دکتری، حداکثر ۶ واحد»

براساس این اطلاعیه پذیرفته‌شدگانی که در برخی از دروس امتحانی نمره خام کمتر از 33/33 کسب کرده‌اند 6 واحد علاوه بر 4 واحد درس جبرانی مشترک را خواهند گذارند. گذراندن این دوره‌ها مطابق با نظر گروه تخصصصی خواهد بود. نمرات آن‌ها در محاسبه معدل نیم‌سال و کل دوره تاثیری نخواهد داشت و محتوای دروس هم با تشخیص گروه آموزشی خواهد بود.

#دانشگاه_آزاد_اسلامی_واحد_شهرضا ساعت 9 صبح

A post shared by iaush دانشگاه آزاد شهرضا (@iaush_shahreza) on Apr 22, 2017 at 10:14am PDT