جشنواره ايده برتر

جشنواره ايده برتر

مرکز تحقیقات شیمی رازی در نظر دارد با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا اقدام به برگزاری دومین جشنواره ايده برتر با هدف ترويج و تشويق، خلاقيت و نوآوري در روز دوشنبه مورخ 95/9/22 نمايد.

اهداف جشنواره:

1. تشويق و ترويج فرهنگ ايده‌پردازي و خلاقيت.
  2. جمع‌آوري ايده‌هاي كسب و كار و تشكيل بانك ايده و شناسايي صاحبان ايده‌هاي نو.
  3. حمايت مادي و معنوي از طرح‌ها و ايده‌هاي برتر.
  4. توسعه تفكر بكارگيري علوم و فن‌آوري و آموخته‌هاي دانشگاهي در راستاي توليد ثروت.
  5. آشنايي دانشجویان با موضوع چگونگي راه‌اندازي يك كسب و كار موفق.
  6. آشنايي با چگونگي جلب سرمایه و تأمين منابع مالي جهت توسعه کارآفرینی دانش‌بنیان.
  7. تعامل مؤثر صاحبان ایده، دانشگاه و سرمایه‌گذار در جهت تكميل چرخه تبديل ايده به محصول.
  8. حركت در راستاي تحقق دانشگاه كارآفرين.
  9. معرفی مرکز تحقیقات شیمی رازی و مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه.

محورهای جشنواره:

-- فني مهندسي  -- علوم دارویی  -- علوم پایه  -- علوم انساني (علوم سیاسی، روابط بین الملل و حقوق) و معارف دینی  -- محیط زیست  -- صرفه جویی و ارتقاء بهره­وری -- فناوری نانو  -- گیاهان دارویی و طب سنتی  -- صنایع غذایی و تغذیه  -- کاتالیست  -- فناوری اطلاعات IT  -- سایر محورها

ایده مطرح شده در جشنواره باید داراي ویژگیهاي زیر باشد.

1. نوآورانه بودن
  2. در حوزه کارآفرینی باشد.
  3. در برگیرنده مسائل اقتصادي و مالی باشد.
  4.  قابل اجرا بودن از لحاظ علمی و عملی
  5. در حد امکان جامع بوده و عمومیت داشته باشد.
  6. حداقل یکی از مشکلات دانشگاه، صنعت یا جامعه را حل نماید.
  7.  اولویت با ایده­هایی می­باشد که براي قشر متوسط و دانشگاهی جامعه کارآفرینی فراهم نماید.
  8. ایده­هاي کاربردي و توليدي و فناورانه در اولويت مي باشند.

جوايز جشنواره: به ایده­های برگزیده توسط هیات داوران جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

ملاک گزينش ايده ها و نظريه هاي برتر موارد ذيل مي باشد:

1-     نوآوري و خلاقيت

2-     استدلال مبني بر شواهد قوي

3-     پرداختن به مفاهيم و امکان تعاملات  بين رشته اي

4-     ارائه مدل ارزيابي ايده توسط آزمايشات وتست هاي نوين قابل انجام

از کلیه علاقه‌مندان دعوت می‌شود، برای شرکت در این جشنواره فرم مربوطه را از اینجا دریافـــت نموده و نســـخه تکمـــیل‌شده آن را حداکـــثر تا تاریخ چهارشنــــبه 10 آذر ماه 95 به آدرس idea@iaush.ac.ir ارسال و یا به دبیرخانه مرکز تحقیقات شیمی رازی واقع در ساختمان تحصیلات تکمیلی، طبقه سوم، اتاق 318 یا تحویل نمایند. تلفن: 2500 – 2081 – 53292080 - 031

لازم به یادآوری است؛ ایده‌های ارسالی به مرکز، به صورت محرمانه نگه‌داری خواهد شد و مرکز رشد خود را ملزم به امانت‌داری در این خصوص می‌داند.