نهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد

نهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان و بازدید مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از شرکتهای دانش بنیان واحد شهرضا

نهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان

این جلسه با حضور معاونین محترم پژوهشی دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی واحد شهرضا تشکیل شد.

مهمان ویژه این جلسه مدیر کل محترم امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر زمانی زاده بود که پس از استماع گزارش فعالیت های پژوهشی واحد شهرضا و همجنین نظرات و دیدگاههای معاونین پژوهشی واحد های استان در مورد امور پژوهشی ، موارد لازم به تصویب رسید.

بازدید مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از شرکتهای دانش بنیان واحد شهرضا

در حاشیه جلسه شورای پژوهشی استان اصفهان ،جناب آقای دکتر زمانی زاده از شرکتهای دانش بنیان مستقر در دانشگاه بازدید به عمل آورده و از نزدیک پیشرفت کار و تولیدات آنها را مشاهده نمودند.

در ادامه آقای دکتر زمانی زاده و همراهان از مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی شیمی و مهندسی شیمی و مجموعه استخر و پارک رویاهای آبی دانشگاه بازدید نمودند.

در پایان این بازدید ایشان وضعیت شرکتها را کاملا مطلوب ارزیابی و اظهار امیدواری نمودند که بزودی شاهد گسترش شرکتهای موجود و ارتقای دیکر هسته های مرکز رشد به شرکت دانش بنیان باشیم.

تصاویر مربوطه